CAP Finance ondersteunt ondernemers en vermogende particulieren in het structureren en organiseren van haar financiële huishouding. Onafhankelijk en deskundig advies dat gericht is op de vakgebieden Controlling, Audit en Private Wealth management.

Gevestigd in Den Haag.

Wie is het gezicht achter CAP Finance?

In de afgelopen 15 jaar heeft Daphne Chin A Paw in diverse financiële functies gewerkt bij gerenommeerde bedrijven. Na haar studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is zij werkzaam geweest als (senior) auditor in de internationale auditpraktijk van PricewaterhouseCoopers te Den Haag. Vervolgens is zij als Controller gestart bij Interpolis/ Achmea waar zij een half jaar later onderdeel uitmaakte de managementteams van het  bedrijfsonderdelen Pensioenen – Vastgoed en Pensioenen – Vermogensbeheer. In 2009 volgde de overstap naar de ANWB in Den Haag als  Business Controller ANWB Media (de uitgeverij). In haar laatste functie binnen team Group Control lag de focus op aansturing van de planning & controlcyclus van ANWB groep en de groepsbrede managementinformatie ten behoeve van de hoofddirectie, Raad van Commissarissen en andere verantwoordingsorganen.

Daphne heeft een brede opleidingsachtergrond met haar studie bedrijfseconomie en postdoctorale opleiding Accountancy aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.  Als afgestudeerd Registeraccountant heeft zij in 2014-2015 haar vakkennis verbreed via de post HBO opleiding Leergang. Vermogensplanning.

Tijdens deze opleiding is de wens ontstaan om als onafhankelijk financieel adviseur advies te verstrekken binnen de vakgebieden Controlling, Audit én Private Wealth management (=Vermogensplanning).

Graag ondersteunt zij ondernemers met haar expertise in de complexe wereld van bedrijfsvoering, bijvoorbeeld bij het inrichten van een planning en control cyclus inclusief managementinformatie, het structureren en organiseren van bedrijfsprocessen, het realiseren van cost-efficiencies en optimalisatie van de financiële huishouding. Daarnaast kan zij zowel de vermogende ondernemer als particulier begeleiden in vraagstukken op het gebied van Private Wealth Management. Het krijgen van inzicht in de vragen: Wat is mijn vermogen nu? Welke (financiële) doelstellingen heb ik in de toekomst en op welke wijze kan het vermogen worden ingericht om deze doelen te realiseren dan wel welke keuzes dien ik nu te maken om in mijn financiële toekomst meer zekerheid te hebben?

Contact

Als u op zoek bent naar een financieel expert / business partner / sparringpartner met een brede opleidingsachtergrond en werkervaring, neemt u dan gerust contact op met mij. Wellicht kan ik u ondersteunen binnen uw onderneming/ financiële afdeling of financiële huishouding.

drs Daphne Chin A Paw RA FVP

info@capfinance.nl