Interesse in aankoop van deze domeinnaam?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bod in euro's (optioneel)
excl. BTW

 Ik wil graag een prijsopgave ontvangen

 • Meer informatie over Capfinance.nl

  Momenteel is er nog geen website actief op deze domeinnaam. Daarmee is de kans dat de eigenaar van deze domeinnaam bereid is tot verkoop van Capfinance.nl erg groot. Met die reden staat deze domeinnaam momenteel ook op dit platform uitgestald.

 • Verkoper: Creative Idea B.V.

  Domeinnaambemiddeling
  E-mailadres: domeinen@creativeidea.nl
  Website: www.creativeidea.nl
  Kamer van Koophandel: 61671142
  BTW-nummer: NL8544.39.572.B01
  Telefoonnummer: +31 (0)162 – 744 774
  Creative Idea verzorgt de domeinnaambemiddeling voor diverse domeinnamen uit het portfolio van klanten. Daarnaast verkopen we regelmatig ook domeinnamen uit ons eigen portfolio.

 • Heeft u interesse? Indien u het bovenstaande formulier invult zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden voor overname van deze domeinnaam met u te bespreken.

  Heeft u nog vragen? Stuur dan gerust uw vragen via e-mail aan domeinen@creativeidea.nl

 • Onze werkwijze bij overname van Capfinance.nl
  U wilt de domeinnaam Capfinance.nl graag aankopen en u bent benieuwd hoe de overname van een domeinnaam in zijn werk gaat?

  Na overeenstemming over de prijs van de domeinnaam, sturen wij u een factuur toe voor het overeengekomen overnamebedrag, plus BTW. Zodra u deze factuur betaald heeft zetten wij de domeinnaam op uw (bedrijfs)naam en zetten wij de overdracht in werking.

  Verhuistoken – Zodra uw betaling is ontvangen, sturen wij u een verhuistoken per e-mail. Hiermee kunt u de domeinnamen verhuizen naar een door u gewenste provider. U bent daarna meteen eigenaar van deze domeinnaam. Een interne push is vaak ook mogelijk.

  Verhuizen van de domeinnaam – Voor geschikte providers om uw domeinnaam naar toe te verhuizen, kunt u kijken op deze pagina.